Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

893834656-images6.jpg

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby zrzucać
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najlepiej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi zjadać
każda kobieta, aby
błyskawicznie
spalić i poprawić własny metabolizm.
Smakowite jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki odchudzajace jakie wybrac

tabletki na odchudzanie gwiazd